Soos-info

Soosinfo

Doel

Het doel van de soos is om senioren op een begrijpelijke manier uitleg te geven over de mogelijkheden van computers, laptops, tablets en smartphones. Ook kunnen wij u helpen met de goede werking en installeren van verschillende apps. Apps zijn kleine programma’s die u kunt installeren in uw laptop of smartphone en waarmee diverse informatie of zaken kunnen worden opgevraagd of afgehandeld. Denk hierbij aan bijv. Buienradar, NS-Info, DigiD, Bankieren enzovoort.

Onze vrijwilligers staan klaar om u geduldig te helpen bij vragen en problemen of het (beter) gebruiken van de apps. Kunnen onze vrijwilligers uw vraag of het probleem niet in één ochtend oplossen dan pakken we dit de volgende keer weer op.

Ook bent u van harte welkom wanneer u het nieuwe wilt oefenen met een vrijwilliger op de achtergrond voor eventuele ondersteuning.

Openingstijden

Een bezoek aan de soos is altijd mogelijk op donderdagmorgen van 10-12 uur, uitgezonderd vakanties en feestdagen. De maanden juli en augustus is er geen computersoos, zie

Openingstijden

Bezoekadres

Wij zijn gehuisvest in cultuurcentrum de Ogtent, Remigiusplein 9, 6921 BL Duiven. Je vindt ons op de 1ste etage in zaal Bij Willem. De 1ste etage is met de roltrap of de lift bereikbaar.

Privacyverklaring

Hoe wij omgaan met jouw privacy kun je lezen door onderstaande link te volgen:

Privacyverklaring