Nieuws

Berichten van de soos

Soos planning komende maanden

  • De zomervakantie periode is van donderdag 7 juli t/m donderdag 1 september. Vanaf donderdag 8 september zijn wij weer geopend.

Gezocht: Vrijwilliger IT support

Als IT Support vrijwilliger ben je voornamelijk bezig met puzzelen en het oplossen van computer problemen van onze 55+ senior bezoekers. Dit kan op verschillende manieren zoals via e-mail, telefonisch en op locatie. (Zou mooi zijn als je op de donderdagochtenden van 10:00-12:00 uur in de OGtent aanwezig kan zijn, maar dit is geen must.)

Wij waarderen het als je jouw kennis en ervaring op IT gebied ook wilt delen met onze 55+ doelgroep. Het niveau van de vragen en problemen zal je verrassen en jouw kennis nog meer vergroten.

Neem gerust contact op via email info@scsduiven.nl of telefonisch 06-51502256. Onderstaande eigenschappen helpen je om onze doelgroep te ondersteunen en met name om veel waardering terug te krijgen;

  • Je bent ingesteld op het oplossen van problemen
  • Je bent service gericht en pro-actief
  • Je hebt een flexibele instelling en staat open voor nieuwe ideeën
  • Je bent communicatief goed vaardig en kan voldoende geduld opbrengen indien nodig

Ambassadeursdag 2022

De populairste mailprogramma’s

De populaire mailprogramma'sHet e-mailadres is er, bijvoorbeeld via een internetprovider. Nu nog een programma om mee te mailen, zoals Mail, Outlook en Gmail.

Lees meer

Digihulp

Hier kan je hulpmiddelen vinden zoals een zelftestje, hoe digitaal vaardig je bent en hoe je anderen kunt helpen handig te worden met een computer. Voor meer informatie ga naar

https://digihulp.nl

Kom je er niet uit? Vrijwilligers van de computersoos kunnen op donderdagmorgen je vragen beantwoorden en op je laptop, tablet of smartphone de oplossingen tonen.