Nieuws

Berichten van de soos

Gratis SeniorWeb-lidmaatschap

Speciale actie: Als u onze computersoos hebt bezocht komt u in aanmerking voor een gratis jaarlidmaatschap t.w.v. € 36,-

Vraag een van onze vrijwilligers naar de cadeaubon.

Eerste grote update Windows 11 verschenen

vrijdag 23 september 2022

Windows 11 22H2
Versie 22H2 is uitgebracht, de eerste najaarsupdate voor Windows 11. Gebruikers van Windows 10 kunnen rekenen op een update in oktober.

Onder de naam ‘Windows 11 22H2’ heeft Microsoft de eerste grote update voor Windows 11 uitgebracht. De update verscheen op 20 september, maar gebruikers zullen hem voorlopig nog niet zien. In eerste instantie zal de update alleen beschikbaar zijn voor gebruikers die hem handmatig willen installeren via Windows Update.

Lees meer

Nieuwe indeling Gmail voor alle gebruikers

vrijdag 29 juli 2022

240615_Gmail_terughalen_homeTransparant
De webmail-omgeving van Gmail krijgt een ander uiterlijk. De komende tijd krijgt iedereen de vernieuwde omgeving te zien. Dat kan wel even duren, Google is al sinds begin dit jaar bezig met de verspreiding ervan.

Lees meer

Digihulp

Hier kan je hulpmiddelen vinden zoals een zelftestje, hoe digitaal vaardig je bent en hoe je anderen kunt helpen handig te worden met een computer. Voor meer informatie ga naar

https://digihulp.nl

Kom je er niet uit? Vrijwilligers van de computersoos kunnen op donderdagmorgen je vragen beantwoorden en op je laptop, tablet of smartphone de oplossingen tonen.